Top prodavci

Novi proizvodi

Proizvođači

Specijalna ponuda

Trenutno nema specijalnih ponuda.

Pregledani proizvodi

Novo Nepromočiva navlake za dušek Prikaži uvećano

Nepromočiva navlake za dušek

Novo

Nepromočiva navlaka za dušek

Više detalja

1 563,00 RSD

Add to wishlist

Više informacija

Zaštitna navlaka sa lastišom za dušek.

Nepromočiva navlaka je prvenstveno namenjena za zaštitu dušeka kako bi se povećala njegova dugotrajnost i olakšalo održavanje.

O čemu se zapravo radi:

Naša navlaka je izuzetno kvalitetno izrađena,sastoji se od nepromočivog materijala i streč materijala duž svojih ivica koji služi za pričvršćivanje na dušek.

Sa gornje strane je 100% pamučni frotir, a sa donje nepromočivi pvc nanos.  Sa bočnih strana  navlake našiven je  streč materijal sa lastišom koji obezbeđuje da navlaka bude čvrsto pričvršćena na dušek. Ovaj materijal imamo u dve verzije , sintetički u vidu mrežice i  100% pamučni.

Navlaka ja proizvedena  u zemljama Evropske Unije što Vama daje garanciju  o samom kvalitetu, i kao takva poseduje sve sertifikate izdate od  akreditovanih laboratorija u Srbiji.

Upotreba nepromočive navlake preporučuje se kao preventiva da ne dođe do prljanja dušeka, a naročito u slučaju kad dušek koriste deca ili bolesne i nepokretne osobe, pri čemu je povećana mogućnost prljanja dušeka.

U takvim i sličnim slučajevima mnogo je jednostavnije očistiti ili zameniti navlaku nego celi dušek

Navlaka štiti od grinja , a ima i antialergisko delovaje u smislu da sprečava da grinje i mnogobrojni alergeni koji se nalaze u nezaštićenom dušeku dođu do korisnika .

Navlaka kao takva ima dvostruko dejstvo, štiti dušek od prljanja a sa druge strane štiti zdravlje korisnika.

Zbog zahteva kupaca na vanstandardnim dimenzijama pokrenuli smo proizvodnju u našoj zemlji sa materijalom od istog proizvođača iz EU a sve u cilju izlaska u susret  kupcima kojima je ovaj proizvod neophodan u svakodnevnom životu.

Reviews

No customer comments for the moment.

Write a review

Nepromočiva navlake za dušek

Nepromočiva navlake za dušek

Nepromočiva navlaka za dušek

Write a review